Moi taas!

Tuntuuko teistäkin siltä, kuin kevät olisi tullut jo nyt? Helmikuun lopussa! Lumet sulaa kovaa vauhtia ja pyörälläkin pääsee ajamaan jo ihan huoletta ympäri kaupunkia, kun reitit alkaa olla sulana. Ja mikä parasta, aurinko paistaa! Mä ainakin saan ihan mielettömästi energiaa auringosta, varsinkin kun käy varta vasten lenkillä nauttimassa siitä. Oikeastaan lenkillä mä päädyinki ajattelemaan sitä, että mun on pakko saada nyt uudet juoksulenkkarit. Noi vanhat ja uskolliset alkaa olla jo ihan kulahtaneet. Sitä paitsi oon jotenkin viime aikoina aivan hurahtanut lenkkareihin, ne on niin kivoja ihan arkikäytössä, muutenkin kuin vain urheillessa. 

Kävin viime kesänä Ruotsissa ja siellä näkyi katukuvassa tosi paljon lenkkareita. Aluksi tuli lähinnä tuli mieleen ne ala-asteen skeittikengät ja muut. Mutta pian niihin silmä tottui ja nyt oon itsekin täysin hurahtanut! Nyt noita Suomessakin näkee aika paljon. Ja jos ajattelee terveydelliseltäkin kannalta, niin lenkkarithan on ihan superkätevät. Hyötyliikunnasta tulee paljon kivempaa, voi esimerkiksi kävellä tai vaikka juosta kouluun! 

Mutta noilla mun nykyisillä lenkkareillani en kyllä kehtais lähteä mihinkään muualle kuin lenkkipolulle. Niimpä monien iltojen selailun ja kuolailun jälkeen päädyin tilaamaan Zalandolta katu-uskottavat lenkkarit!

Mulla oli tosi paljon eri vaihtoehtoja. Mitään pinkkejä en halunnut, kun nyt niin monella on sellaiset. Halusin mieluiten mustavalkoiset, koska ne on suht neutraalit ja helpot yhdistää asuun kuin asuun, eikä minusta lenkkareina ollenkaan tylsät! Loppujen lopuksi mulla jäi kaksi vaihtoehtoa:

 

nike-rosherun-zalando-vaatekauppoja-norm

Nike Rosherun

nike-air-pegasus-zalando-vaatekauppoja-n

Nike Performance Air Pegasus +30. Minusta toi neonvihreä tuo näihin juuri sopivasti potkua, mutta eivät ole silti mitenkään yliampuvat. Nämä on myös oikeat juoksulenkkarit, eikä pelkät tennarit/arkikengät kuin Rosherunit. Rosherunitkin on kuitenkin niin kivat, että tilasin nämä molemmat! Kunhan saapuvat, niin sitten katsotaan, otanko molemmat vai jommat kummat. 

Sain näistä muuten 10 % alennuksen ja toimituksenkin ilmaisena, kun menin tällaisen sivun kautta. Todella kätevä sivu, suosittelen! Tuolta löytyy alennuskoodeja myös muihin netin vaatekauppoihin. Aina, kun iskee shoppailuhimo, niin menen tuota kautta ja otan messiin parhaat alennukset. 

Mutta lenkkareita ei oo kyllä hirvittävän helppo yhdistää tyylikkäästi. Minkään hameen kanssa en sentään lenkkareita lähtisi pukemaan, vaan suht rento vaatetus toimii musta ehkä parhaiten näiden kanssa. Täällä on jotain esimerkkejä, miten lenkkarit voi yhdistää. Tässä on kyse New Balancen lenkkareista, jotka on myöskin todella kivat mun mielestä. Vaikka itse lähtisin aika varovaisesti yhdistämään lenkkareita, niin ihan mielettömän hyvin toimii tuollaiset yllättävät yhdistelmät niinkuin miehellä puvun kanssa ja naisella vilakangastakin kanssa. Asusta tulee tosi mielenkiintoinen kontrastin ansiosta. Rennompi tyyli syntyy taas, kun lenkkarit yhdistää esimerkiksi shortseihin. Siitäkin löytyy tuolta todella hauskoja esimerkkejä.

Mitä mieltä te ootte lenkkareista? Kuuluuko lenkkarit teidän mielestä arkikäyttöön vai ainoastaan lenkkipolulle?