Moi taas! Sain kuin sainkin hankittua itselle ne ihanat lenkkarit! Nyt onkin aika mennyt lenkkipoluilla juostessa ja vitsit, kun ne lenkkarit on niin ihanat! Oikeesti niin kiva yhdistellä kaikkia ihania vaatteita niitten kans. Oon niin inspiroitunut nyt tuosta urheilusta ja oonkin tilannut siihen liittyen yhen ihan huikeen lehen! Nimittäin FIT – lehti!

 

Nyt oli kyllä niin huikea tarjous tuolla lehti-tarjoukset – verkkosivuilla, että en voinut ku tarttua siihen ja tilata! Aatelkaa siis 6 siis KUUS lehtiä vaan 21,90 euroa. Ja siis lisäksihän tuohon vielä sai tietty tilaajalahjaks joko Ivana Helsingin Tiira kosmetiikkalaukun ja meikkipussin (arvo 39e!!) tai Lumenen meikkisetin (arvo 41e!). Minä otin tuon meikkisetin ja kyl oli hyviä meikkejä! Mä kun oon sellanen ulkonäköön panostava ihminen.

 

Tuolla lehti-tarjoukset sivuilla on tosi kattava valikoima noita lehtiä huikeine tarjouksineen. Musta tuolta Fit-lehestä löytyy kaikki se olennainen liikuntaan ja omaan hyvinvointiin liittyen. Ihan mielettömän hyvä ja oikeesti uskottava lehti, ei mikään liipa laapa. Siellon hyviä treeniohjelmia ja vinkkejä, löytyy eri ruokavalio testauksia jne. Mikä muuten kans tosi kiva juttu, on se, että riittää pitkäks aikaa luettavaa ja voi aina palata uudelleen lukeen.

 

fit.jpg

 

Oon muuten toisenkin lehen tilannut tuota kautta, nimittäin Cosmopolitanin. Sehän on sellanen muotiin, kauneuteen, terveyteen jne. panostava lehti. Musta tosi niinku sellanen monipuolinen lehti. Sieltä löytyy viimeset trendit ja tosi kivoja julkkishaastatteluja jne.. Oon aina sellanen lehtihiiri iltaisin ja junamatkoilla. On niin rentouttavaa koulujuttujen vastapainoks lukia kivoja lehtiä, uppoutua täysillä johonkin ihan muuhun.

 

Käyn kyllä aina säännöllisin väliajoin kurkkiin tota lehtitarjouksien sivua, kun siellä on niin kattava ja vaihtuva valikoima ja ihan sairaan hyvät ne tarjoukset ja tilaajalahjat. Sillon ku tilasin sen Cosmon niin sain tilaajalahjan Naomi Campellin aivan ihanan hajuveen! On kyllä ollut niin käytössä, mä rakastan just sitä tuoksua!

 

Ootteko te sellasia lehtihirmuja? Joillekkihan riittää, et selaa netistä uutiset, jutut, blogit. Niin mäkin selaan, mutta kyllä se lehti on vaan musta eri asia, kun on niin helppo palata siihen takas lukeen ja se säilyy. Eihän sitä jaksa sitä paitsi koneella olla kovin kauaa kerrallaan. Lehtiä taas saattaa selata vaik kuinka kauan.

 

Sattu kerran hassu juttu, kun eräs rouva rupes ihmettelemään bussissa, että mitä soopaa se sinäki siinä luet. Mä katoin ihan kummissaan, että mitä, häh, kuka puhuu. Luin fit lehtee just sillon. No, vastasin tälle vanhemmalle rouvalle, että kuules, ihan tällasta terveyteen ja liikuntaa painottavaa lehtiä. Rouvalla oli itellä iltsikka sylis. Katoin sitä iltsikkaa ja totesin sit, että ehkä sullekki ois tää lehti parempi, kun ne juoru-uutiset. Meni rouva hiljaseks ja sano, että niin vois ollakkin. Onneks hymyilin sille ja seki sit takas. Mut oli aika hassu, et mitähän tää rouva oletti mun lukeneen. Tiiä häntä.